no es que hagi canviat d'idea, ho continuo fent per mi, simplement que el lanero solitario em sembla més millor. El llanero solitario era un dels meus personatges preferits de la infància. Ara el llanero s'ha fet lanero però l'aventura continua. -Hey Ho Silver!-

Saturday, August 05, 2006

pastilla de sabó anti-lliscant




això es una funda per a una pastilla de sabó. Té multiples funcions, d'una banda serveix d'esponja per a treure les cel.lules mortes de la pell, per una altre ensabona, per una altre la pastilla no patina per la dutxa, lo qual evita que si hi poses el peu a sobre et trenquis el cap!

Bé, encara n'hi ha més però hos deixo que les descobriu vosaltres. si algú té dubtes sobre com fer-ne una que m'ho pregunti. De moment només diré que és la cosa més fácil del món, és xulíssim i va de p.tamare
AH! està fet amb agulles de 7.00mm i el fil és de cànem.

6 comments:

Mamy a la obra said...

Hola!
llegue aqui a traves de manuela. Queria saber si me podias ayudar, necesito hacer unos jerseys para mis sobrinas, pero al tenerlas lejos, no puedo tomarles las medidas, y no encuentro ningun molde en internet. Ellas tienen 5 y 6 años, podrias decirme las medidas basicas (ancho, largo, manga, etc) para poder hacerlos en punto de media? Muchas Gracias.

Ammortus said...

Me encanta la idea de esta funda... lo que más me gusta es que en realidad debe de exfoliar bien la piel....
;)

Carmen-Gloria said...

Felicitaciones, por tus trabajos,son hermosos, por tu blog y sobretodo por la valentía de disfrutar sin problemas de esta pasión por el tejido, sigue asi. Una vez más felicitaciones y mis mejores deseos.

gail said...

I like your soap cover- I assume you made it out of linen, since I don't read Catalan! How very smart to be able to use soap with an exfoliator! (I'm not sure if that is a word! Exfoliate means to remove flakes of dead skin. Now, you need to make a long, narrow strip so that one can use it on one's back!!

Booteeful said...

Jaja Miquel, me encanta la funda para el jabón!! Muy bueno!! :-)) Ya eres todo un diseñador! ;-))) Un beso! hanna x

liuia drusilla said...

¡Es una idea genial!
Un buen regalo para estas Navidades ^^.